8 fulles de massa filo d'uns 25x25cm (4 fulles de filo per cada strudel)
50g de mantega fosa
2 carbassons ratllat gruixuts
250 g de formatge de cabra, en trossos
Recepta:
Per començar hem de preescalfar el forn a 200ºC. Escalfarem l'oli d'oliva a foc mitjà en una paella. Afegirem les cebes i les fregirem durant uns 5 min, fins que s'estovin. Afegirem el vinagre, el sucre, i una generosa quantitat de sal i pebre, i courem a foc lent 5 min més.
Haurem de posar la fulla de massa filo en una superfície enfarinada. Pintarem la fulla amb una mica de mantega fosa i la cobrirem amb una segona fulla, que pintarem de nou. Ho haurem de fer igual amb la resta de fulles de massa. La última fulla de massa la untarem començant pels extrems (això ens ajudarà a segellar l'strudel).
Seguidament haurem de repartir el carbassó equitativament sobre les bases de l'strudel, posant-lo en un dels extrems. A continuació, haurem de posar-hi per sobre la ceba i el formatge i finalment salpebrarem al gust.
Després haurem de doblegar cap a dins els dos costats de l'strudel que estan sense farcit; així evitarem que el farcit surti pels costats. Haurem de cargolar la massa per enrotllar l'strudel. Per acabar, posarem l'strudel en una plata del forn antiadherent i el pintarem amb mantega.
Finalment, ho fornejarem en la part alta del forn de 20 a 25 min, fins que l'strudel es torri una mica.