1 iogurt descremat
1/2 cogombre
2 tomàquets madurs
1 cta pebre vermell picant
fulles de menta
1 cta de sèsam
1 cta de sucre glaç
1/2 cta de sal
1/2 cta comí
cilantre picat per decorar (opcional)
el suc de mitja llimona
Recepta:
Tallem el cogombre longitudinalment i amb una cullereta en treiem les llavors. Am la mandolina, o a ganivet, tallem el cogombre a làmines primes. Tallem de la mateixa manera o bé a concassé les tomates ben netes.
Barregem el iogurt amb el suc de mitja llimona, el pebre picant, el comí, la menta picada, el sucre i la sal.
Emplatem barrejant els vegetals amb la salsa i reservem a la nevera fins al moment de servir-lo. Aleshores acabem el plat decorant-lo amb el sèsam, i si ens hi agrada (a nosaltres gens! el vam avorrir prou!) amb cilantre picat.