Quiche lorraine
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
2.327 visualitzacions
Categoria: Entrants
Permalink:
 
Ingredients:
100 ml de llet

200 ml de nata lquida per cuinar

200 grams de formatge gruyere

Mantega per refregar el motlle

200 grams de bacon

Sal

Pebre

4 ous

Una unitat de pasta brisa si no es vol fer a casa. La venen a tot arreu



Recepta:
Per un costat es refrega el motlle amb mantega on desprs s va montant la pasta brisa ja preparada. Per altre banda s talla el bacon en dauets i es cuina en una paella fins que queda fregidet. Ara ja hem batut cuatre ous amb la nata i un cop lligats afegim la llet, la sal i el pebre recent molt. En un bol apart hem reservat els 200 grams de formatge Gruyere recent ratllat.

Calentem el Forn a 180 graus i mentrestant afegim ms de la meitat del bacon fregit sobre la pasta brisa que est llesta sobre el motlle. Afegim el formatge Gruyere i a sobre la barreja dels ous, la nata i la llet i la resta del bacon. Finalment ho posem dins el Forn durant uns 30 minuts i ja ho tenm llest.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




6 receptes
2.144 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: