• 1 (dones) o 2 (homes) talls de
pollastre de pagès x persona.
Petxuga no, queda molt dura.
• 4 prunes amb pinyol x persona. Sense
pinyol és desfan.
• 1 grapat de pinyons
A cada cassola posar-hi:
• 1 fulla de llaurer
• 2 tomates de les de xucar pa
• 6 cebetes senceres
• 1 cabeça d’alls sencera.
• 3 o 4 carrotes senceres
• 1 raig d’oli d’oliva ( no verge
extra). No gaire. El rostit cal
fer-lo amb poc oli.
• 1 copeta de conyac
Recepta:
• Salpebrar el pollastre
• Posar la/les cassola al foc amb poc oli
• Quan és calent posar-hi tots els talls
• Enrossir-los i quan estan mig cuits afegir-hi el conyac i la resta de verdures.
• Coure-ho a foc lent fins que sigui súper tou. Si és necessari, anar-hi afegint aigua perquè no s’agafi.
• Desengreixar-lo traient part de l’oli sobrenedant, amb una cullera. No agafar la substància fosca.
• Deixar-lo reposar unes hores o dia x altre.
• 5 minuts abans de servir-lo posar-hi els pinyons i les prunes. ( les hi afegeixo quan ho escalfo x segona vegada).
martina olmo ma (Dimecres 25 de Gener de 2012 a les 20:07)
te que esta molt booooooooooo