Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
- oli d'oliva verge extra
- pollastre
- all
- 2 tomàquets
- 1 ceba
- 2-3 fulles de llor
- pebre en pols
- sal
- orellanes
- prunes
- una mica de vi blanc
1.Salpebram el pollastre.
2.Escalfam una capa d'un dit
d'oli a una cassola.
3.Quan l'oli és ben calent
afegim el pollastre.
4.Quan el pollastre s'hagi
enrossit (agafa color) l'extreim de la cassola.
5.Abaixam el foc fins al punt
mig-baix.
6.Esclafam els alls amb la mà
perquè s'obrin, tallam la ceba en forma de mitja lluna i el tomàquet
el tallam per la meitat.
7.Afegim els alls, la ceba i
el tomàquet en el mateixa cassola amb el mateix oli amb el que em
enrossit el pollastre.
8.Tot seguit afegim unes 3
fulles de llor.
9.Quan les verdures hagin
agafat color afegim els talls de pollastre que prèviament em
enrossit.
10.Abocam mig got de vi blanc.
11.Afegim una mica de aigua o
caldo fins gairebé cobrir els talls de pollastre.
12.Quan el suc hagi minvat una
mica, afegim unes quantes prunes i orellanes.
13.Deixar al foc mig uns 10
minuts més.
14.Comprovam que el pollastre
estigui tendre i apagam el foc.
15.Plat acabat!
Francesc Campins, Marc Pi i
Ivan Tabueña