Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Pizza de xampinyons i pernil

Pizza de xampinyons i pernil
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
3.954 visualitzacions
Categoria: Plat Únic
Permalink:
 
Ingredients:
Llevat sòlid (jo el vaig comprar al forn)
Cebes
Xampinyons
Farina
Formatge mozzarela
Olives negres d'Aragó
Tomàquet fregit
Sal i pebre
Orenga


Recepta:
Abans que res comencem fent la base. En un bol deixem una mica més d'un quart de litre d'aigua ben calenta i posem un tros de llevadura, ben gran. El deixem resposar mitja horeta per tal que es vagi desfent i barrejant. Passada aquesta estona, en un bol hi posem un quart de quilo de farina i hi anem abocant poc a poc l'aigua, deixant que es barregi bé. I comencem a amassar. Per treballar-ho millor ho podem treure del bol i posar-ho al marbre de la cuina (que estigui ben net!) on amb una mica de farina ho podrem amassar ben amassat. No tingueu pressa en enllestir, cal deixar-ho ben fet!

Un cop tinguem la massa feta la deixem reposar una horeta per tal que creixi una mica.

Amb la massa ja feta només ens queda el farciment. En una paella hi posem els xampinyons tallats (no massa fins) i els deixem sofregir a foc molt lent amb una mica de ceba tallada a la juliana. Ho salpebrem i hi afegim herbes per tal que ens dóni encara una mica més de gust.

Estenem la massa amb un "rodillo" de cuina intentant que ens quedi ben prima. Com més prima estigui, més bona resultarà! Ja amb la massa estesa, hi posem una mica de tomàquet fregit, ho salpebrem lleugeramenti hi afegim una mica de formatge. (Podeu afegir-hi una mica de subre per evitar l'ardor d'estómac) Després hi escampem els xampinyons que hem fregit abans, el pernil dolç tallat a trossos petits, l'orenga i olives negres d'aragó. Ho recobrim amb més formatge i ja ho tenim a punt per posar al forn.

Només cal tenir-la al forn entre 10-15 minuts si la massa ha quedat ben fina. Això si, el forn ha d'estar ben calent i a temperatura alta.

Que aprofiti!


[La massa d'aquesta pizza està basada en la recepta de La Pizza de Giorgia]
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • joan (Dijous 20 de Gener de 2011 a les 13:19)

    Doncs això, ahir per culpa teva vaig tornar a fer pizza. He corregit un xic la mesura d'aigu de la recepta i he afegit les fotos de la pizza d'ahir. A disfrutar!!

    Répondre

  • Alba Parrilla (Dilluns 31 de Gener de 2011 a les 22:59)

    El llevat sòlid es diu "llevat de París". Ah! I al supermercat també en venen de fresc.

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




62 receptes
5.438 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: