Per començar hem de batre els ous amb el sucre fins que la mescla blanquegi. S'hi afegeix la farina tamisada i la ratlladura de llimona.
Si es tenen dos motlles, millor, sinó haureu de fer com jo i separar la massa en dos per aconseguir fer dues planxes de pa de pessic. Untarem el motlle amb una mica de mantega i ho courem al forn, prèviament preescalfat a 180ºC, durant 4-5 min. Ha de quedar una planxa de pa de pessic ben primeta.
Un cop fetes, les deixarem refredar i les reservarem per després.
Per fer la mousse, primer haurem d'hidratar les fulles de gelatina en un bol amb aigua freda. En un altre bol, mesclarem els tres iogurts amb el sucre. A continuació, es desfarà la gelatina escorreguda durant 10 segons al microones i l'integrarem a la mescla de iogurts.
Seguidament, muntarem la nata i un cop la mescla de iogurt+gelatina s'hagi atemperat, ho barrejarem tot amb suavitat per evitar que la nata s'abaixi.
Llavors, hi agregarem els préssecs talladets ben petits.
Per començar amb el muntatge primer haurem de posar una planxa de pa de pessic en la base d'un motlle desmuntable, el mullarem amb l'almívar, hi posarem la meitat de la crema preparada, hi col·locarem al damunt una altra planxa de pa de pessic empapada d'almívar i finalment hi aboquem la resta de massa, procurant que quedi ben llisa.
El pastís l'haurem de deixar quallar un mínim de 2 hores. Passat aquest temps ja podrem preparar la cobertura.
Per fer-ho, haurem d'hidratar les fulles de gelatina amb aigua. Quan ja estigui a punt, la desfarem al microones durant 10 segons i llavors ho mesclarem amb el puré de préssecs prèviament preparat.
Haurem d'abocar aquesta crema de préssec al damunt de la mousse de iogurt i ho reservarem un mínim d'una hora per a que qualli.
Abans de servir, ho desemmotllarem amb cura i ho decorarem al gust.
Per fer uns talls perfectes, és recomanable guardar-lo 15 min abans de servir-lo.