Desfer la xocolata al bany Maria o en el microones, integrar-hi la mantega tova i despres els rovells 1 a 1. Muntar les clares a punt de neu amb un pessic de sal i el sucre. Afegir-ne una part a la xocolata, mesclar-hi tot seguit les farines i, finalment amb cura, la resta de clares.
Passar el batut a una manega amb broquet llis i escudellar 3/4 parts de la capacitat dels motlles (o cercles) de 100-150 cc prèviament forats els laterals amb paper sulfuritzat. Insertar al bell mig 2 o 4 gotes de xocolata de cobertura i enfrontar a 200 uns 9-10 minuts.
Retirar del forn, desmotllar amb compte i empolsinar-los amb sucre llustre.
Servir-los calents amb crema anglesa, nata semi-muntada, salsa de taronja...
Dolors (Diumenge 15 de Juny de 2014 a les 12:59)
Ja estic registrada com Dolors