1 planxa de pasta de full (250g) crema pastissera 100 ml nata per montar 200 g maduixes sucre glas per espolvorejar
Recepta:
1. Tallar la pasta de full en dues parts iguals 2. Punxar la pasta de full amb una forquilla 3. Fornejar durant 15-20 minuts a 180º 4. Deixar refredar en una reixeta i quan estiguin freds, obrir-los per la meitat. 5. Rentar les maduixes i tallar-les en trocets petits.
6. Montar la nata amb dues cullarades de sucre. 7. Barrejar la crema pastissera amb la nata amb movimients envolvents. 8. Amb l'ajuda d'una maniga pastissera, decorar una capa de la pasta de full amb la mescla de nata i crema. 9. Afegir les maduixes a sobre.
10. Posar una altre pasta de full a sobre i repetir el procés amb la crema i les maduixes. 11. Posar l'última capa de pasta de full i espolvorejar-la amb sucre glas.