(per a 7 magdalenes com les de la foto i 7 de més grosses):
225 g de farina
50 g de cacau en pols
1 c/s de llevat en pols
125 g de sucre
2 ous
10 cullerades de llet
100 g de mantega, desfeta
nutella per farcir
sucre glass per decorar
Recepta:
Per començar haurem de tamisar la farina, el cacau en pols i el llevat. En el mateix bol hi afegirem el sucre.
En un bol diferent batrem els dos ous i hi incorporarem la llet i la mantega desfeta. Llavors els haurem d'introduir en el bol amb els ingredients secs i, amb l'ajuda d'una espàtula o cullera grossa, ho remourem fins que s'hagi fet una massa homogènia.
Serà llavors el moment de repartir-los en els seus motlles de paper: primer hi col·locarem una mica de massa, hi afegirem una bona cullerada de nutella i els acabarem d'omplir, sense sobrepassar 3/4 de la seva capacitat màxima.
A continuació, els courem en el forn, prèviament preescalfat a 180 ºC, fins que pugin i estiguin ferms (aprox. 25 min).
Els deixarem refredar en una reixeta i simplement els decorarem amb una mica de sucre glass. (Volia decorar-los amb nutella i dibuixar un floquet de neu amb una mica de glassa... Però ha estat una massacre XD Hauria d'haver fet una crema de xocolata amb mantega per a que em sortís el que volia ^^")