1/2 kg de macarrons
1 ceba
350 gr de carn picada
1/4 de pebrot
2 alls
1 pot de tomàquet fregit
Recepta:
Per fer la salsa sofregim la ceba tallada ben petita i quan ja està rossa s'hi afegeix el pebrot també tallat petit. Al cap d'una estona hi podem afegir la carn picada i els alls ben picats. Quan la carn ja està ben cuinada s'hi afegeix el tomàquet fregit i es deixa un parell de minuts al foc.
En una cassola es fa bullir la pasta amb oli i sal i quan està 'al dente' s'escorre. Es torna a posar a la cassola i s'hi afegeix la salsa. Es barreja ben barrejat amb el foc ben baix durant un parell de minuts.
heu provat mai fer la mateixa salsa (amb o sense pebrot) i al final afegir-hi olives negres a tallets? ho vaig llegir un llibre i des de llavors que sempre les hi poso!
greips(Dimarts 25 de Setembre de 2007 a les 21:21)
ei alexa, vaig provar lo de les olives i si que queda be eh? ara bé, jo diria q pq quedi collonut caldria fer-ho amb olives negres d'aragó, aquelles arrugades sense suc.
david (Dissabte 18 de Novembre de 2006 a les 11:37)
no em va agradar gaire