En un cassó hi posarem les gotes de kirsch, el sucre blanc i l'aigua. Ho courem, removent constantment, a foc lent durant uns tres minutets fins obtenir un almívar. Passat aquest temps ho treurem del foc i ho deixarem refredar.
Un cop l'almívar s'hagi refredat, pelarem i triturarem el kiwi juntament amb l'almívar fins obtenir una crema fina.
En un altre recipient haurem de mesclar el formatge mascarpone amb el sucre glass i la llet fins que ens quedi una crema densa. (Si voleu ho podeu fer amb una batedora per a que quedi líquid [la presentació quedaria en dues capes ben definides], però jo ho he fet manualment amb unes varilles per mantenir la cremositat del mascarpone)
Per acabar muntarem les copes: primer repartirem la crema de kiwi al fons de la copa i al damunt hi col·locarem la crema de mascarpone. Llavors ho deixarem reposar a la nevera mínim una hora. Just abans de servir-ho, podem decorar-ho amb cereals, menta, xocolata...