Fricandů
 
  • Actualment t√ɬÉ√ā¬© 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
1.689 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
800gr de tall de culata a talls prims

1 ceba

5 dents d'alls

2 pastanagas

2 fulles de llorer

3 branquetes de romani

3 tomaquets madurs mitjans

700 cc de brou

Bolets deshidratats al gust

Sal, oli, farina 6 atmelles torrades.


Recepta:
Tallem la carn a trossos tipo escalopins, els enfarinem i amb una cassola amb oli els marquem, reservem. Amb el mateix oli farem la ceba,els alls, la pastanaga, el tomaquet, tot tallat gros, tambe posem el llorer, el romani i el brou, rectifiquem de sal

Una vegada fet la bresa,an un altre cassola, posem les escalopins i amb un colador xines colem tot, apretant amb una cullera per poder treura tot el suc, a part hidratarem els bolets i els afegirem amb el agua( si no te sorra), tamitzem la cullerada de farina, le afegim una picada de atmella i deixen que cogui tot un 20 a 25 minuts, deuxem reposar, millor de un dia per l'altre. Bon profit.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




6 receptes
2.790 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res °° (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grŗcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmů natural a la taronja diu que: El provarť ja es beu k estŗ encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butllet√ɬ≠ de Cuinetes.cat


Xarxes socials Tamb√ɬ© pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials seg√ɬľents: