Amb una paella de fer paelles posarem oli i cund sigui calent posarem els fideus per rostirlos mourem constantment fins que agafin un color torradet, els retirarem i amb el mateix oli fergirem la costella de porc i les salsitxes, tambe les retirarem per despres, a continuacio a la mateixa pella posarem els alls laminats, el pebrot a tires i les anelles de calamar, li donaren unes voltes fins que estiguin fets, en una cassoleta posarem les cloisses al foc fins que se obrin, a la paella afeguiren tots els ingredients (als alls,pebrot, i calamar) le afeguirem els fideus, la carn, remenarem tot dejanlo uniforme, a les hores afeguirem el caldo i les cloisses amb el seu caldo, posarem em foc alt fins que faci xup xup a les hores el vaijarem fins la mitat,posarem un polsim de pebre vermell de la vera (al ser fumat dona la impresio que esta fet al foc de llenya)16 o 20 minuts el retirarem del foc, reposar 5 minuts i llestos. Bon profit.
xavi ibañez (Dijous 26 de Desembre de 2013 a les 11:51)
No se per que hasortit la recepte tantes vegades, no se com poder esborrar.