2 patates
2 tomàquets
1 ceba
1 pastanaga
3 grans d'all
3 fulles de llorer
300 grams de carn de porc per estofar
Dos grapats de pèsols
1 got de vi blanc
brou de carn
Recepta:
Salpebrem i enfarinem la carn de porc preparada per estofar, tallada a trossetes petits, en una cassola. Després la retirem.
En la mateixa cassola fregim la ceba. Quan estigui rossa hi afegim la pastanaga tallada a rodanxes, el tomàquet i els alls sencers una mica aixafats. Ho deixem sofregir tot junt. Després hi afegim la carn, el vi i brou fins a cobrir, hi afegim les fulls de llorer, i ho deixem a foc ben lent durant 40minuts.
Hi afegim les patates tallades a trossos grans i els pèsols i ho deixem a foc lent durant uns altres 40-50 minuts.
Voro (Dimarts 26 de Octubre de 2010 a les 14:39)
Als ingredients falten els pésols.