un conill a trosos mitjans, una ceba grossa, un pebrot verd, farina,vi blanc, una copa de licor, sal, pebre i oli d'oliva. Una picada d'avellanes, ametlles i alls.
Recepta:
Es salen els trosos de conill, s'enfarinen i es posen en una paella amb oli calent. Quan tinguin un color daurat és retiren i es reserven. En el mateix oli s'hi tira la seva tallada en rodanxes fines. A foc dolç es deixa que vagin tornant-se transparent. Abans d'agafar color, s'hi tira el pebrot verd tallat a talls mitjanets (s'ha de trobar) i es deixa coure una mica. S'hi afegeix el vi blanc i la copa de licor (pot ser conyac, però jo hi poso ratafía). Es deixa evaporar l'alcohol. Es tira dins de l'olla a pressió. S'hi tira el conill. Es deixa uns 20 minuts a foc lent. (vint minuts des de que comença a sortir vapor). Es treu l'olla del foc, es refreda i s'obre. El conill ha d'estar melós. S'hi tira la picada i una mica de pebre negre acabat de moldre. Es deixa fer xup xup un moment i es serveix.
També s'hi poden possar patates fregides a daus grans al moment de fer el xup xup.