Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
- Cuixetes de pollastre
- Cebes tendres
- Xampinyons
- Farina
- Pebrot vermell
- Farina
- Arròs
- All
- Vi
- Oli
Ingredients per fer l'arròs:
- Arròs
- Llimona
- Aigua
- Oli
- Sal
- All
Int
I
I
1. 1. Posar sal a les cuixetes i arrebossar-les en farina.
2. 2.Posar oli a escalfar, més tard ficar els alls per donar sabor.
3. 3. Daurar el pollastre enfarinat amb l’oli i l’all.
4. 4.Tallar el pebrot vermell en trossos petits.
5. 5.Un cop l’oli estigui calent ficar el pebrot vermell.
6. 6.Tallar el tomàquet en trossos petits.
7. 7. Ficar la ceba tendra a la cassola amb la resta d’ingredients.
Afegir el pebrot.
8. 8.Quan la ceba estigui daurada afegir el tomàquet.
9. 9.Ficar sal als xampinyons i afegir-los al sofregit.
10. 10.Afegir les cuixetes a foc lent, uns 10 minuts.
11.
11. Afegir un got i
mig de vi i 2 gots d’aigua, deixar-ho al foc uns 20 minuts.
Procediment de l'arròs:
1. 1. Posar en una paella un all i oli.
2. 2. Quan l’all està daurat afegir l’arròs a foc lent.
1. 3. Posar a bullir l’aigua (cal afegir el doble de gots
d’aigua que d’arròs), amb aigua i un tros de llimona.
2. 4.Baixar la temperatura de d’olla de l’aigua i ficar poc a
poc l’arròs.