1/2 carbassa mitjana
1 ceba
6 rodanxes de formatge de cabra de rulo
llet
1 brick petit de nata per cuinar o crema de llet
1 cullerada sopera de mantega
sal
Recepta:
Posar la mantega a l'olla i daurar la ceba fins que estigui transparent. Afegir la carbassa sense llavors tallada a trossets. Donar-li unes quantes voltes fins que agafi una mica de color i afegir-hi sal al gust.
Posar la llet suficient perquè cobreixi la carbassa, però no massa,ja que sinó la textura de la crema pot quedar un xic aigualida.
Deixar en ebullició fins que al punxar la carbassa aquesta estigui toveta. Afegir el formatge i passar pel minipimer.
Apagar el foc, i afegir, sempre que volguem una textura més cremosa la crema de llet o nata per cuinar.
Tornar-ho a batre i rectificar de sal sempre que faci falta.
Es pot servir fresquet o calent, i acompanyat d'uns "picatostes" o anacards.