- Caldo suau de verdures (podeu aprofitat l'aigua de bullir les verdures de l'àpat anterior o el feu amb una ceba, una mica de porro, una pastanaga, una mica de xirivia...)
- raïm
- romaní acabat de baixar de la Mussara.
- Per fer la picada: un parell de carquinyolis o una llesqueta de pa fregit i mitja dotzena d'avellanes DOReus.
Recepta:
Salem el conill i el marquem el conill a la graella , el reservem. En una cassola posem una miqueta d'oli d'oliva i hi posem la ceba ben petita i la posem a sofregir. Quan comenci a agafar color daurat hi posem els dos alls tendres i deixem que acabi d'agafar color. Incorporem el conill a la cassola, ho cobrim amb el brou suau de verdures. hi posem la branqueta de romaní i ho deixem fent xup-xup a foc baix fins que el conill sigui tendre. Per lligar la salsa farem una picada amb mitja dotzena d'avellanes i una llesqueta de pa fregit o picarem un parell de carquinyolis que afegirem 10 minuts abans de donar el plat per acabat amb els grans de raïm, pelats i espinyolats.