Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
-300 grams d'ametlla
picada
-300 grams de sucre
-una llimona
-canyella en pols
-8 ous
-sucre glacé
-mantega o oli
1.Separar en dos
recipients diferents les clares i el rovell dels ous.
2.Muntar les clares
fins que arribin al punt de neu.
3.Afegim una mica de
canyella als rovells d'ou.
4.Rallam la pell de
la llimona i la afegim també als rovells d'ou.
5.A continuació
introduïm els 300 grams de sucre a dins el recipient amb els
rovells, la llimona i la canyella, i tot seguit ho ben barrejam.
6.Quan estigui ben
barrejat afegirem l'ametlla picada a la mescla, i ho barrejam.
7.Finalment ajuntam
la mescla amb les clares al punt de neu, i ho mesclam suaument.
8.Untam una mica de
mantega o oli al paper de forn i el col·locam a sobre del motlle.
9.Abocam la barreja
dins el motlle.
10.Ho posam al forn
uns 30 minuts a 170 graus.
11.Una vegada cuita,
la deixam reposar uns minuts i amb un colador molt fi repartim una
capa fina de sucre glacé per la superfície.
12.Llest per servir!
Francesc Campins,
Marc Pi i Ivan Tabueña