Pasta de full comercial, dues cebes grans, 150g de formatge tipus Camembert, salmó fumat a talls fins, 1 ceba tendre petita, pasta d'olives (olivada), sal, oli i sucre.
Recepta:
Es tallen les cebes en juliana i es posen en una paella amb abundant oli i amb molt poc foc (s'han de confitar, no fregir). S'hi posa un polsim de sal i un de sucre.
S'esten la pasta de full. I amb un rodet i una mica de farina s'esten fins un gruix prim. Es punja bé amb una forquilla, per evitar que pugi molt. I es posa al forn previament escalfat a 180-200º durant uns 10 minuts. De fet quan comenci a agafar color i sigui cuita. Es deixa refredar.
Es bull aigua i s'hi posa la ceba tendre tallada en juliana. Tres minuts, es treu i es deixa amb aigua i gel.
Quan les cebes estiguin quasi melmelada, es pot montar el plat.
Sobre la base de pasta de full s'hi posa ceba de la confitada. A sobre uns talls de formatge. Es posa al forn fins que el formatge es comenci a fondre. Es treu, es posa el salmó, la ceba tendre i finalment una mica d'olivada. A servir tebia.