Com que la massa quebrada que vaig comprar no era quadrada, la vaig estirar fins tenir-hi la forma que jo volia: un rectangle. Llavors vaig tallar amb un ganivet 6 porcions rectangulars. Després hi vaig posar un rajolí d'oli damunt de cada porció.
Vaig tallar a rondanxes l'albergínia i vaig coure-la (amb una mica de sal) a la planxa amb una mica d'oli d'oliva fins que la vaig tenir gairebé cuita. (Es cou primer per tal d'evitar que quedi crua. S'acabarà de coure al forn). Després vaig anar col·locant rodanxes d'albergínia a sobre de cada porció de massa. Aproximadament hi vaig posar entre 4-5 rodanxes en cada una.
Sobre de l'albergínia hi vaig afegir entre 2-3 rodanxes de tomàquet fresc, ho vaig condimentar amb herbes provençals i ho vaig coronar amb tres rodanxes de formatge de cabra amb una mica d'orenga pel damunt.
Per acabar ho vaig coure al forn a 200ºC (prèviament preescalfat) durant uns 15 min o fins que ho veieu prou cruixent.
S'ha de menjar ben calent! Vigileu de no cremar-vos amb el tomàquet! XD