Cigrons amb bacallŗ i espinacs
 
  • Actualment t√ɬÉ√ā¬© 80; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,0/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
12.782 visualitzacions
Categoria: Plat ŕnic
Permalink:
 
Ingredients:
(Per quatre persones)
500 gr de cigrons cuits
300 gr de bacallŗ dessalat i esqueixat
1 ceba
2 grans d'all
un manat d'espinacs frescos
tomŗquet triturat
caldo o aigua



Recepta:
En una cassola fer un sofregit amb la ceba, els alls i el tomŗquet. Mentrestant escaldar durant 2 minuts els espinacs en aigua salada.

Quan tinguem el sofregit a punt afegir els cigrons i el bacallŗ procurant que no es cogui massa perquŤ no quedi sec. Ja s'hi pot posar el caldo o l'aigua i que arrenqui el bull. A ķltim moment afegir els espinacs per damunt a trossos mitjans. 
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




6 receptes
6.008 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res °° (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grŗcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmů natural a la taronja diu que: El provarť ja es beu k estŗ encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butllet√ɬ≠ de Cuinetes.cat


Xarxes socials Tamb√ɬ© pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials seg√ɬľents: