2 o 3 cullerades de formatge de cabra curat o parmesà
Recepta:
Barregeu l'ou amb el sucre, afegiu l'oli, la sal, el pebre i la nou moscada, la farina i el llevat. Quan tingueu la massa feta, afegiu els tomàquets secs tallats a trossos petits (prèviament haureu posat els tomàquts en remull amb aigua calenta durant uns 15 minuts) i el formatge ratllat.
Barregeu bé amb la massa. Dividiu la massa en dos i feu unes barretes d'uns tres centímetres d'ample i un de gruix. Poseu-les en una llauna. Pinteu amb ou batut i
coeu al forn durant uns 15 minuts a 180º. Retireu la llauna i amb compte de no cremar-vos, talleu les barretes a llesques. Torneu a posar les llesques al forn fins que estiguin ben cruixents, uns 7 minuts.
Acompanyeu de formatge de cabra, una tapenade d'olives, una anxova, ...