1/4 l. aigua
40 grs. mantega
150 grs. farina
200 grs. sucre glassé
3 ous
1/2 l. ol
l llimona
Recepta:
Es posa l'aigua en una cassola amb una mica de sal i la pell de la llimona. Quan bull s'hi posa la mantega i es treu la pell de llimona, s'hi posa la farina de cop i es barreja bé amb una espatula de fusta fins tenir una pasta compacta. Es retira del foc i es deixa reposar uns minuts, s'hi afageix un ou i es treballa bé i despres s'hi posen els altres 2 ous sempre per separat, traballant bé cada ú.
En una paella s'hi posa l'oli i quan esta calent s'hi van tirant boles de pasta qu es fan entre dos culleres. Quan estan dorades es treuen i s'hi posa sucre glassé per sobre
Sílvia (Divendres 29 de Març de 2013 a les 18:45)
Sorten boles molt grans, i de moment crues per dintre, ja veurem si agafo ritme....