12 gambes, 12 medallons de rap de 40gr, 12 calamarsons, 1/2 k d'arròs salvatge, 100gr de bolets de temporada, 60 gr de cansalada fumada, 1 got d'oli d'alfàbrega, sal i pebre.
Recepta:
Posu en una cassola aigua freda i sal. Afegiu-hi l'arròs salvatge i deixeu-lo bullir una hora. Quan estigui fet coleu-lo.
Per fer l'oli d'alfàbrega, posu en un cassó aigua a bullir amb una mica de sal i quan bulli hi afegiu l'alfàbrega uns 15 segons i la retireu. Coleu-la i poseu l'alfàbrega en un bol. Afegiu-hi oli i passeu-ho per la batedora fins que sigui un liquit verd intens. Ja teniu oli d'alfàbrega.
En una paella amb unes gotes d'oli, daureu-hi la cansalada fumada, tallada a tires ben fines. Després hi afegiu els bolets tallats ben petits, i salpebreu-ho. Quan els bolets estiguin fregits, tireu-hi l'arròs salvatge. Deixeu-ho coure un minut i poseu-hi una mica d'oli d'alfàbrega.
A part, aneu muntant les broquetes amb una gamba, rap i calamar. Salpebreu-les i fregiu-les un minut i mig per banda.
Ja per acabar, serviu les broquetes amb el saltat d'arròs i bolets, una mica de julivert tallat i oli d'alfàbrega per demunt.