un carbassó un gra d'all algues de mar (al gust) oli d'oliva sal
Recepta:
Els espaguetis els hem de deixar en remull durant vint minuts, veureu
que comencen a desprendre els aromes de mar que estic dient tota
l'estona, aquella olor tan característica!!!
En un cassó, posem força aigua amb un rajolinet d'oli, un pessic de sal i
l'arròs, i ho posem a foc lent, que vagi fent xup xup. Agafa menys
aigua que l'arròs blanc, així que posant una part d'arròs i tres parts
d'aigua crec que serà suficient.
Seguidament, tallem el carbassó a rodanxes i en una paella posem l'oli i
el gra d'all partit per la meitat, que aromatitzi una mica l'oli. Abans
que es cremi l'all posem les rodanxes de carbassó i al cap de dos
minutets remenant afegim els espaguetis hidratats i tallats a trossets
més petits. Els he tallat perquè la mida de l'arròs és petit, i no vull
agafar arròs i que em pengi un espagueti a la forquilla. Finalment, quan l'arròs ja és cuit, l'escorrem i el barregem amb les verdures i emplatem!