Arrs amb bacall i carxofes
 
  • Actualment té 80; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,0/5 (8 vots)
  
Recepta enviada per
8.683 visualitzacions
Categoria: Plat nic
Permalink:
 
Ingredients:
Per 4 persones
Arrs bomba (5 tasses de caf)
1 gra d'all
1 ceba mitjana
tomquet triturat
3-4 carxofes
300 grams de bacall dessalat
aigua o caldo


Recepta:
En una cassola escalfem una mica d'oli per sofregir el gra d'all tallat petit i la ceba tamb tallada petita. Quan estigui ben confitat hi afegim el tomquet (jo n'hi poso ms aviat poc, cinc o sis cullerades soperes), deixem que tot plegat agafi els gustos a foc mitj mentre tallem les carxofes, noms aprofitarem les fulles interiors ms tendres i el cor. Les afegim al sofregit i els hi fem un parell de voltes. Tallem el bacall a trossos i l'icorporem, juntament amb l'arrs i el remenem amb el sofregit perqu agafi tots els gustos. Finalment cobrim l'arrs amb l'aigua o el caldo perqu es cogui i anem vigilant que no s'enganxi. Quan l'arrs sigui cuit per una mica dur parem el foc i deixem que s'acabi de fer amb la cassola tapada. En funci de si el volem ms sec o ms calds hi posarem ms o menys lquid.

A la imatge, el que quedava quan vaig voler fer la fotografia, va volar!

 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




6 receptes
6.022 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: