Per començar hem de preescalfar el forn a 180ºC i preparar les safates del forn; en necessitarem dues i les haurem de cobrir amb paper de fornejar.
A continuació, desfarem la mantega i la batrem amb el sucre fins que estigui lleugerament espesa, aproximadament durant 5 min. Llavors afegirem els ous d'un en un, i batrem bé després de cada addició.
Seguidament afegirem la farina, el llevat i el cacau i ho mesclarem bé fins obtenir una massa homogènia.
Després haurem de posar els cercles de massa sobre el paper vegetal. Per fer-ho podem usar una màniga pastissera; però si ho preferiu poder fer-ho amb una cullera. Només haurem d'agafar amb una cullera una mica de massa, posar-la sobre el paper i amb una altra cullera neta (mullada amb aigua tèbia) aplanar la bola de massa i distribuir-la fins obtenir un cercle ben maco. Haurem de ser previsors i deixar prou espai entre els cercles ja que és una massa que després s'infla; per això seria convenient deixar-hi uns dos dits de separació.
Un cop tinguem els cercles de massa preparats els fornejarem durant 10 min. El meu consell és que s'enforni una safata primer i una altra després. Quan estiguin cuits retirarem el paper de la safata i els deixarem refredar.
Un cop freds, els desenganxarem del paper, untarem cada meitat amb nutella i els taparem. Els podem decorar amb sucre glass, amb glassa, amb "xurrets" de xocolata, amb confeti...