Per començar hem de preescalfar el forn a 180ºC. Mentrestant, haurem de desfer la mantega en una cassola i afegirem les pomes ratllades. Ho taparem i ho courem a foc lent, fins que les pomes estiguin toves (al voltant de 15 min).
Després, hem d'afegir-hi el sucre (reservant-ne una mica per la cobertura), la ratlladura de llimona i el suc de llimona; ho deixarem coure a foc lent fins que espesseixi.
Llavors haurem de preparar el muntatge: simplement hem obrir la planxa de pasta de full i marcar en tres parts iguals. Seguidament, hem de fer talls paral·lels a costat i costat del tros central i allà serà on hi col·locarem la compota de poma que havíem preparat. A continuació haurem de trenar i intercalar les tires laterals per sobre d'ells. Finalment haurem de pintar la trena amb ou i regar-la generosament amb sucre.
Per acabar ho courem fins que estigui dauradeta (al voltant de 15 - 25 min).