Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Tarta tatin de poma amb crocant d'avellanes

Tarta tatin de poma amb crocant d'avellanes
 
  • Actualment té 80; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
3.277 visualitzacions
Categoria: Postres
Permalink:
 
Ingredients:
pomes fuji (depenent de la mida del motllo n'utilitzarem 5, 6, 8...)
margarina vegetal
sucre morè
sucre blanc
avellana torrada picada, com un crocant
una base de pasta brisa


Recepta:
Comencem amb les pomes. Les pelem i les tallem a quarts.
Agafem un motllo, jo ho he fet amb un de silicona rodó, i l'untem amb margarina.
Seguidament, posem sucre morè. No molta quantitat, eh? L'objectiu és caramelitzar les pomes amb l'escalfor del forn.

Ara és el moment de posar les pomes tallades. Jo he vist que si les
posava a quarts tenia la possibilitat que em quedessin crues, així que
les he tallat per la meitat, fent que quedessin a vuitens, i he emplenat
el motlle una cap per amunt, una cap per avall. I així fins que quedés
tot el motllo ple i ben atapeït.
Al damunt hi he posat una mica de margarina repartida entre els
diferents trossets de poma i el crocant, tot ben repartit. Ho he fet a
ull, no he pesat res.

Finalment, posem la base. Sí, sí, la base, però en aquest cas hem
començat la casa per la teulada, i és que aquesta és la bona història
d'aquesta tarta. Un despiste va fer que una de les mestresses de l'Hotel
Tatin fes aquest tipus de pastís, i d'aquí en ve l'origen.
Doncs això, estirem la pasta brisa per damunt, i endinsem les puntes
pels laterals. I punxem una miqueta aquesta base, per tal que en surti
el vapor que generen les pomes.
Enformen a 175º al forn durant 40 minuts.
Finalment, passats uns deu minuts després de treure-ho del forn, ho girem en una safata i ja ho tenim!

 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




20 receptes
4.583 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: