Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Suquet de rap, gambes i calamar amb romesco

Suquet de rap, gambes i calamar amb romesco
 
  • Actualment té 70; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,5/5 (4 vots)
  
Recepta enviada per
5.291 visualitzacions
Categoria: Peix
Permalink:
 
Ingredients:
8 Talls de rap

12 Gambes groses

16 Anelles de calamar

16 Carn de musclu

1 Ceba grand

2 Patates grands

4 Alls

2 Tomaques grands

1 Litre de suquet de peix

Julivert picat, sal, oli, 2 fulles de llorer, farina.

Per el romesco:

12 atmelles torrades i pelades

8 Avellanes torrades i pelades

1 All

1 Torrada de pa freguit

Carn de nyora (jo faig servir en pasta)

Sal.


Recepta:
En una paella amb oli posem els talls de rap enfarinats, despres les gambes i les anelles de calamar, una vegada fet reservem tot.

Amb una olla posem oli una vegada calent posem la ceba tallada fina i els alls a lamines, cuand estigui fet afeguin el tomaque a daus i sense llavors,les patates escarchades(escarchar es fer un tall i abans de acabar el tall trenar la patata, aconsegirem que no es desfagi i dejar anar la fecula ) , el julivert picat i les 2 fulles de llorer, remenem i deixem a foc mig alt 10 minuts.

En un morter posem una mica de sal i el all a troços, piquem fis fer una pasta, ara posem les atmelles i les avellanes i les piquem, posem despres el pa fregit i també el piquem, afeguin la carn de la nyora (una cullaradeta) i una mica de fumet per diluirl.lo una mica.

A la olla afeguin el rap, les gambes, les anelles de calamar i la carn de musclu, afeguin el suquet i el romesco, a foc mig baix 5 Minuts mes, paren el foc i deixem reposar. Abans de servir escalfem una mica i bon profit.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




18 receptes
3.182 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: