Julivert picat, sal, oli, 2 fulles de llorer, farina.
Per el romesco:
12 atmelles torrades i pelades
8 Avellanes torrades i pelades
1 All
1 Torrada de pa freguit
Carn de nyora (jo faig servir en pasta)
Sal.
Recepta:
En una paella amb oli posem els talls de rap enfarinats, despres les gambes i les anelles de calamar, una vegada fet reservem tot.
Amb una olla posem oli una vegada calent posem la ceba tallada fina i els alls a lamines, cuand estigui fet afeguin el tomaque a daus i sense llavors,les patates escarchades(escarchar es fer un tall i abans de acabar el tall trenar la patata, aconsegirem que no es desfagi i dejar anar la fecula ) , el julivert picat i les 2 fulles de llorer, remenem i deixem a foc mig alt 10 minuts.
En un morter posem una mica de sal i el all a troços, piquem fis fer una pasta, ara posem les atmelles i les avellanes i les piquem, posem despres el pa fregit i també el piquem, afeguin la carn de la nyora (una cullaradeta) i una mica de fumet per diluirl.lo una mica.
A la olla afeguin el rap, les gambes, les anelles de calamar i la carn de musclu, afeguin el suquet i el romesco, a foc mig baix 5 Minuts mes, paren el foc i deixem reposar. Abans de servir escalfem una mica i bon profit.