Strudel de carbassó i formatge de cabra
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
1.267 visualitzacions
Categoria: Plat Únic
Permalink:
 
Ingredients:
(per a 2 strudels)
  • 2cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cebes vermelles a rodanxes fines
  • 1 cullerada de vinagre balsàmic
  • un pessic de sucre
  • sal i pebre negre
  • 8 fulles de massa filo d'uns 25x25cm (4 fulles de filo per cada strudel)
  • 50g de mantega fosa
  • 2 carbassons ratllat gruixuts
  • 250 g de formatge de cabra, en trossos


Recepta:
  1. Per començar hem de preescalfar el forn a 200ºC. Escalfarem l'oli d'oliva a foc mitjà en una paella. Afegirem les cebes i les fregirem durant uns 5 min, fins que s'estovin. Afegirem el vinagre, el sucre, i una generosa quantitat de sal i pebre, i courem a foc lent 5 min més.
  2. Haurem de posar la fulla de massa filo en una superfície enfarinada. Pintarem la fulla amb una mica de mantega fosa i la cobrirem amb una segona fulla, que pintarem de nou. Ho haurem de fer igual amb la resta de fulles de massa. La última fulla de massa la untarem començant pels extrems (això ens ajudarà a segellar l'strudel).
  3. Seguidament haurem de repartir el carbassó equitativament sobre les bases de l'strudel, posant-lo en un dels extrems. A continuació, haurem de posar-hi per sobre la ceba i el formatge i finalment salpebrarem al gust.
  4. Després haurem de doblegar cap a dins els dos costats de l'strudel que estan sense farcit; així evitarem que el farcit surti pels costats. Haurem de cargolar la massa per enrotllar l'strudel. Per acabar, posarem l'strudel en una plata del forn antiadherent i el pintarem amb mantega.
  5. Finalment, ho fornejarem en la part alta del forn de 20 a 25 min, fins que l'strudel es torri una mica.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
2.847 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: