formatge semicurat (1 lonxa quadrada per pis o bé dos triangles)
palets de cranc (1 per pis)
carbassó (2 rodanxes per pis)
tempura (1 tasseta de cafè de farina, 1 tasseta de cafè d'aigua MOLT freda i oli de girasol per fregir)
Recepta:
Per començar és recomanable escampar les llesques de pa de motlle d'una forma ordenada al lloc de treball. A sobre de cada llesca hi posarem una fina capa de maionesa i una mica d'orenga al gust.
En dues de les tres llesques (la restant serà per la capa superior) hi posarem just a sobre de la capa de maionesa, una fulla d'enciam (o més, segons la mida i gust de cadascú), el formatge i un palet de cranc tallat en fines tires (jo vaig fer-ne fins a 6 tires).
Mentre col·loquem tots aquests ingredients anteriors a sobre del pa de motlle, podem preparar la tempura. No és més que farina i aigua molt freda (s'hi pot afegir ou batut i una mica de llevat, però jo en vaig prescindir). El més important és l'aigua BEN freda, per fer-la només hem de posar una tasseta de cafè d'aigua al congelador i abans que se'ns solidifiqui, la treiem i la barregem bé amb la tasseta de farina procurant de no deixar-hi grumolls. La tempura s'ha de preparar just en el moment de fregir, sinó podria no quedar suficient cruixent. Així que immediatament preparem una paella amb oli de girasol (és preferible al d'oliva, ja que té un gust més suau) i fregim les rodanxes de carbassó prèviament ben "untades" de tempura. Fregim fins que estiguin dauradetes per tots els costats i les col·loquem sobre paper de cuina per tal d'absorbir l'excés d'oli.
Finalment haurem de posar les rodanxes de carbassó fregides i escorregudes a sobre de les tires de palets de cranc. Llavors només quedarà muntar els pisos del sandvitx i embolicar-lo per endur.