Tres o cuatre dents d'alls, tres cebes grosses suaus, 300 grams de mantega, Oli d'oliva, suc d'una llimona, pebre i sal
Recepta:
En una paella s'afegeix olí i es calenta molt suaument i és van posant trossos de ceba tallats a tires finetes i es van fent poc a poc. Abans hem fet els allets trencats i quan han començat a a gafar color els hem retirat. Quan la ceba està ben toveta es va afegint la mantega i el pebre recent molt i una mica de sal. Quan tot estigui fet és posa en un recipient per fer salsa maionesa i és passa pel túrmix afegint el suc d'una llimona.
Ideal per acompañar peixos tipus llenguados, fletans, orades, etc... Fets a la brasa
Mireia Ribas(Dijous 27 de Març de 2014 a les 13:05)
Hola Héctor,
Tenim un projecte relacionat amb la cuina de temporada que es diu Escuracassoles.cat. Aquesta setmana hem triat receptes amb la llimona com a protagonista i una de les seleccionades és la teva salsa per peixos.
Si vols fer-hi un cop d'ull:
http://escuracassoles.wordpress.com/?p=661&preview=true
Gràcies per compartir-la!
Mireia Ribas
Escuracassoles.cat
Héctor Adalid(Divendres 28 de Març de 2014 a les 17:24)
Hem sembla fenomenal, aquí estic per servir. M'ha agradat molt l'escuracassoles
Mireia Ribas (Dijous 27 de Març de 2014 a les 13:05)
Hola Héctor,
Tenim un projecte relacionat amb la cuina de temporada que es diu Escuracassoles.cat. Aquesta setmana hem triat receptes amb la llimona com a protagonista i una de les seleccionades és la teva salsa per peixos.
Si vols fer-hi un cop d'ull:
http://escuracassoles.wordpress.com/?p=661&preview=true
Gràcies per compartir-la!
Mireia Ribas
Escuracassoles.cat