Romesco lleuger d'avellana, de spia.
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.036 visualitzacions
Categoria: Peix
Permalink:
 
Ingredients:
Dues cebes tendres
Mitja dotzena d'alls tendres
Un gra d'all sec
Un grapat d'avellanes torrades DOReus
Un pebrot de fer romesco
Una spia tallada a trossos grossos
Un parell de patates
Una copeta de vi blanc
Sal i oli


Recepta:
Fem el romesco suau:
Agafem un allet tendre i l'escalivem.
Piquem l'all escalivat amb l'all sec, el grapat de "vellanes", la carn de pebrot de fer romesco i ho lliguem amb una miqueta d'oli.
Ho reservem.

En una cassola posem a sofregir les cebes i els allets tendres tot tallat ben petit. Quan comena a estar daurat hi afegim la spia tallada a trossos grossos, la mig cobrim d'aigua i la deixem fent xup-xup fins que s'estovi.
Quan vegem que s'ha begut gaireb tot el lquid hi afegim les patates tallades grollerament, el romesco que haurem deixatat amb la copeta de vi i deixem que s'acabi de coure a foc lent.
Ho tastarem de sal i quan vegem que la spia i les patates estan al seu punt ho retirarem del foc. Es deixa reposar d'un dia per l'altra, ja que els romescos guanyen, i l'endem s'escalfa a foc ben suau.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




19 receptes
2.687 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: