Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
175g
600g
en pols
provensals
Escorrer
les setes i posarles en sal durant 10 minuts en repos.
Posar
aigua en una olla i posarla a bullir. L'arrós es bull fins miitja cocció (8
minuts), es retira i a l'escurridora se li tira agua per a tallar la cocció.
Es
tallen les setes i es fregeixen durant 3 minuts. Un cop fregides es barreja amb
l'arrós a la paella.
S'ha
d'anar mollant l'arrós amb els suc dels rovellons i aigua mentre es remena
constantment fent evaporar l'aigua que se li aboca.
A
la paella s'acaba de coure l'arrós a la que se li afegeixen les especies.
L'arrós a d'estar a la paella 10 minuts. Pasat aquest temps se li afegeix el
formatge en pols i es barreja bé fins que la barreja sigui uniforme. Es deixa reposar la barreja
10 minuts i ja esta llest el rissoto per a servir-lo.