Rissoto amb setes
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.928 visualitzacions
Categoria: Entrants
Permalink:
 
Ingredients:

 Rovellons
175g



 Arrs
600g



 Formatge
en pols



 Herbas
provensals



 Sal



 Pebre



 Oli



Recepta:

Escorrer
les setes i posarles en sal durant 10 minuts en repos.



Posar
aigua en una olla i posarla a bullir. L'arrs es bull fins miitja cocci (8
minuts), es retira i a l'escurridora se li tira agua per a tallar la cocci.



Es
tallen les setes i es fregeixen durant 3 minuts. Un cop fregides es barreja amb
l'arrs a la paella.



S'ha
d'anar mollant l'arrs amb els suc dels rovellons i aigua mentre es remena
constantment fent evaporar l'aigua que se li aboca.



A
la paella s'acaba de coure l'arrs a la que se li afegeixen les especies.
L'arrs a d'estar a la paella 10 minuts. Pasat aquest temps se li afegeix el
formatge en pols i es barreja b fins que la barreja  sigui uniforme. Es deixa reposar la barreja
10 minuts i ja esta llest el rissoto per a servir-lo.

 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




20 receptes
2.562 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: