Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Remenat improvisat (amb morcilla de burgos)

Remenat improvisat (amb morcilla de burgos)
 
  • Actualment té 80; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 4,0/5 (1 vots)
  
 
Ingredients:
Ingredients per a una sola persona:
1 tros de Botifarró d?arròs (Morcilla de Burgos)
2 Ous
1 raig de tomàquet fregit
1 raig d'oli
1 polsim d'orenga
1 grapat de ceba liofilitzada (d'aquella que venen a l'Ikea)


Recepta:
Poses la paella amb un raig d?oli al foc, dins d?aquest hi desfàs el botifarró d?arròs, el remenes una mica perquè no s?enganxi, li tires el raig de tomàquet fregit que consideris oportú per tal de que quedi una mica lligat, tires el polsim d?orenga i el grapat de ceba liofilitzada, i remenes una mica més... Llavors es el moment de tirar els dos ous, i anar remenant per tal quedi la textura clàssica del remenat, dos o tres voltes fins que l?ou estigui fet i la pasterada tingui bona pinta... i apunt per servir!
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • cani (Dimarts 04 de Març de 2008 a les 22:32)

    Si poses el remenat sobre unes torradetes, deliciós. El remenat s'ha de fer lentament i no coure fins el final. Ha de quedar cremós.

    Répondre

  • joan (Dimarts 03 de Març de 2009 a les 15:15)

    Si quant s'hi tiren els ous es fa per separat primer les clares i quant aquestes estan quasi cuites els rovells i es retira del foc, queda un remenat molt mes cremós i apetitós

    Répondre

  • Lluis Manlleu (Dilluns 27 de Abril de 2009 a les 23:22)

    Aixo de tirar primer les clares es com la truita, que primer es baten las clares a punt de neu i, després, s'hi tiren els robells i es remena, queda molt mes esponjós

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




6 receptes
3.927 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: