Ingredients per a una sola persona:
1 tros de Botifarró d?arròs (Morcilla de Burgos)
2 Ous
1 raig de tomàquet fregit
1 raig d'oli
1 polsim d'orenga
1 grapat de ceba liofilitzada (d'aquella que venen a l'Ikea)
Recepta:
Poses la paella amb un raig d?oli al foc, dins d?aquest hi desfàs el botifarró d?arròs, el remenes una mica perquè no s?enganxi, li tires el raig de tomàquet fregit que consideris oportú per tal de que quedi una mica lligat, tires el polsim d?orenga i el grapat de ceba liofilitzada, i remenes una mica més... Llavors es el moment de tirar els dos ous, i anar remenant per tal quedi la textura clàssica del remenat, dos o tres voltes fins que l?ou estigui fet i la pasterada tingui bona pinta... i apunt per servir!
Si quant s'hi tiren els ous es fa per separat primer les clares i quant aquestes estan quasi cuites els rovells i es retira del foc, queda un remenat molt mes cremós i apetitós
Lluis Manlleu(Dilluns 27 de Abril de 2009 a les 23:22)
Aixo de tirar primer les clares es com la truita, que primer es baten las clares a punt de neu i, després, s'hi tiren els robells i es remena, queda molt mes esponjós
cani (Dimarts 04 de Març de 2008 a les 22:32)
Si poses el remenat sobre unes torradetes, deliciós. El remenat s'ha de fer lentament i no coure fins el final. Ha de quedar cremós.