Prklt. estofat hongars
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
1.343 visualitzacions
Categoria: Carn
Permalink:
 
Ingredients:
1,25Kg de vedella per estofar, 250gr de ceba, 200gr de pebrots verds, 100gr de tomaquet, 20gr de paprika, sal, all(opcional), aigua o brou de carn.


Recepta:
Tallar la carn a daus de 2 o 3 cm.
Sofregir la ceba en una cassola, fins que sigui daurada, abaixar el foc i afegir la paprika. Rpidament la carn, salar, donar-hi un tomb i continuar sofregint, fins que la carn sigui segellada (mitg daurada de tots costats).
Afegir una mica d'aigua o brou, l'all, tapar-ho i deixar-ho fer xup xup a foc molt lent, remenant-ho de tant en tant. Si queda amb poc suc se n'hi afegeix per sense que deixi de bullir i es faci amb poc brou.
Quan la carn comenci a ser tova s'hi afegeix el tomaquet i el pebrot verd tot tallat a quadrets i es deixa fins que s'acabi de fer.
La carn ha de quedar molt melosa.
Se serveix acompanyat de pasta, patates, etc. i una amanida amb encortits picants.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




41 receptes
2.792 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: