1,25Kg de vedella per estofar, 250gr de ceba, 200gr de pebrots verds, 100gr de tomaquet, 20gr de paprika, sal, all(opcional), aigua o brou de carn.
Recepta:
Tallar la carn a daus de 2 o 3 cm.
Sofregir la ceba en una cassola, fins que sigui daurada, abaixar el foc i afegir la paprika. Ràpidament la carn, salar, donar-hi un tomb i continuar sofregint, fins que la carn sigui segellada (mitg daurada de tots costats).
Afegir una mica d'aigua o brou, l'all, tapar-ho i deixar-ho fer xup xup a foc molt lent, remenant-ho de tant en tant. Si queda amb poc suc se n'hi afegeix però sense que deixi de bullir i es faci amb poc brou.
Quan la carn comenci a ser tova s'hi afegeix el tomaquet i el pebrot verd tot tallat a quadrets i es deixa fins que s'acabi de fer.
La carn ha de quedar molt melosa.
Se serveix acompanyat de pasta, patates, etc. i una amanida amb encortits picants.