9 cuixetes de pollastre
1 ceba
1 manat de julivert
1 branca de canyella
2 o 3 bitxos
2 pomes
150 grams de panses
Sal i pebre
Recepta:
Deixem les panses en remull tota la nit. Tallem les pomes a grills.
Salpebrem el pollastre i el fregim una mica amb oli ben calent. L'apartem.
En el mateix oli i a foc lent hi posem la ceba tallada ben petita i la sofregim amb una mica de sucre. Quan ja està feta hi afegim la canyella (trossejada en 5 o 6 talls), el julivert, els bitxos i el pollastre. Ho cobrim amb aigua i hi afegim les panses i les pomes.
Ho deixem a foc ben lent durant un parell d'horetes, que vagi agafant gust. I a servir!
moreneta 1 (Diumenge 08 de Maig de 2011 a les 11:07)
Gracies per la recepta, avui la farem i ja te dire com anat.
salut i força!!