Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Pizza escalivada

Pizza escalivada
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
8.383 visualitzacions
Categoria: Pasta
Permalink:
 
Ingredients:
Per a la massa;
200 ml d'aigua (1got)
300 de farina
1 cullerada d'oli
1 culleradeta de sal
1 cullerada de llevat

El farciment:
escalivada (pebrots, albergínia i ceba rostits)
50 gr. d'olives negres
3 cullerades de tomàquet triturat
oli, sal i pebre







Recepta:
Preparació:

Barrejar els ingredients de la massa fins aconseguir una pasta manejable.



Estendre la massa en paper vegetal i col·locar la peça en una safata per a forn.

Repartir el tomàquet triturat per sobre de la massa.

Afegir les verdures rostides i les olives.

Introduir al forn a 180º fins que estigui daurada la pizza per la base i estigui cuita la massa.



Per fer l'escalivada r
entem i assequem les albergínies , el pebrot i la ceba. Col·loquem totes les verdures en una safata pel forn i les reguem amb un raig generós d'oli d'oliva. És convenient fer unes incisions a la pell de l'albergínia, perquè no rebenti després quan la manipulem .

Rostim al forn a 170 º C durant una hora, donant la volta a les verdures de tant en tant, per incorporar-les a la pizza haurem de tallarles a tires.


Recepta:
Preparació:
Barrejar els ingredients de la massa fins aconseguir una pasta manejable.

Estendre la massa en paper vegetal i col·locar la peça en una safata per a forn.

Repartir el tomàquet triturat per sobre de la massa.

Afegir les verdures rostides i les olives.

Introduir al forn a 180º fins que estigui daurada la pizza per la base i estigui cuita la massa.

Per fer l'escalivada r
entem i assequem les albergínies , el pebrot i la ceba. Col·loquem totes les verdures en una safata pel forn i les reguem amb un raig generós d'oli d'oliva. És convenient fer unes incisions a la pell de l'albergínia, perquè no rebenti després quan la manipulem .

Rostim al forn a 170 º C durant una hora, donant la volta a les verdures de tant en tant, per incorporar-les a la pizza haurem de tallarles a tires.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




20 receptes
6.101 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: