Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
200 ml d'aigua (1got)
300 de farina
1 cullerada d'oli
1 culleradeta de sal
1 cullerada de llevat
El farciment:
escalivada (pebrots, albergínia i ceba rostits)
50 gr. d'olives negres
3 cullerades de tomàquet triturat
oli, sal i pebre
Preparació:
Barrejar els ingredients de la massa fins aconseguir una pasta manejable.
Estendre la massa en paper vegetal i col·locar la peça en una safata per a forn.
Repartir el tomàquet triturat per sobre de la massa.
Afegir les verdures rostides i les olives.
Introduir al forn a 180º fins que estigui daurada la pizza per la base i estigui cuita la massa.
Per fer l'escalivada rentem i assequem les albergínies , el pebrot i la ceba. Col·loquem totes les verdures en una safata pel forn i les reguem amb un raig generós d'oli d'oliva. És convenient fer unes incisions a la pell de l'albergínia, perquè no rebenti després quan la manipulem .
Rostim al forn a 170 º C durant una hora, donant la volta a les verdures de tant en tant, per incorporar-les a la pizza haurem de tallarles a tires.
Preparació:
Barrejar els ingredients de la massa fins aconseguir una pasta manejable.
Estendre la massa en paper vegetal i col·locar la peça en una safata per a forn.
Repartir el tomàquet triturat per sobre de la massa.
Afegir les verdures rostides i les olives.
Introduir al forn a 180º fins que estigui daurada la pizza per la base i estigui cuita la massa.
Per fer l'escalivada rentem i assequem les albergínies , el pebrot i la ceba. Col·loquem totes les verdures en una safata pel forn i les reguem amb un raig generós d'oli d'oliva. És convenient fer unes incisions a la pell de l'albergínia, perquè no rebenti després quan la manipulem .
Rostim al forn a 170 º C durant una hora, donant la volta a les verdures de tant en tant, per incorporar-les a la pizza haurem de tallarles a tires.