Patates de mida mitjana per bullir-les amb pell (he fet servir patates de Prades)
1 ceba mitjana
250g d'espinacs congelats
100cc de llet
Una cullerada grossa de formatge d'untar (tipus Philadelphia)
Formatge ratllat
Oli i sal.
Recepta:
Bullim les patates i les deixem refredar. Les pelem i les buidem , amb cura que no es trenquin. Aguardem la patata que treiem ja que la necessitarem més endavant.
En una paella sofregim la ceba tallada ben petita i quan comença a ser rossa hi afegim els espinacs. Ho remenem una mica , hi posem la patata que tenim reservada i la llet i ho seguim remenant perquè la patata es desfaci una mica. Es rectifica de sal. Hi posem la cullerada de formatge i ho anem remenant fins que quedi una massa idònia per farcir les patates. Això ho farem amb una cullereta de cafè. Posarem una miqueta de formatge ratllat pel damunt i ho gratinarem.
Si us animeu a fer-les us aconsello una amanida d'enciam i ceba tendra i aquestes patates... dinar complet!