Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
Constantí (Dimarts 19 de Març de 2013 a les 10:01)
Pel pa de pessic:
125 ml cervesa Guinness
125 g mantega
40 g cacau en pols
200 g sucre
1/2 culleradeta de sucre avainillat
1 cullaradeta i mitja de bicarbonat
75 ml nata per montar
1 ou
125 g farina (normal o de rebosteria)
Pel frosting:
100 g formatge d'untar
50 g sucre glas
125 ml nata per montar
Recepta:
1. En una cassoleta, escalfar la cervesa al foc
2. Quan la cervesa estigui calent, afegir la mantega a daus fins que s'hagi fos i ho retirarem del foc
3. A un bol gran, barrejar el cacau, el sucre, la farina i el bicarbonat.
4. A un altra bol, afegir la nata, la vainilla i la cervesa amb la mantega. S'ha de batre bé fins que quedi tot ben lligat.
5. Barrejar els dos bols amb tots els ingredients fins a obtenir una massa homogènia
6. Posar el contingut a un motlle desmontable d'uns 12-14 cm de diàmetre.
7. Posar al forn a 200º durant 40-50'. Quan hagi passat dos quarts d'hora es pot tapar amb paper de plata si s'està coent en excés per fora. Punxar amb un escuradents per comprovar si està fet de dins.
Pel frosting (glaçar):
8. Montar la nata amb les varetes
9. Barrejar el formatge i el sucre glas
3. Barrejar la nata i el formatge amb moviments envolvents i posar una capa gruixuda damunt del pa de pessic.
Cuinetes.cat (Dijous 21 de Març de 2013 a les 11:12)
Galeteria (Divendres 17 de Maig de 2013 a les 00:00)
Constantí (Dimarts 19 de Març de 2013 a les 09:47)
Ja hi ha moltes pàgines de receptes en espanyol. Seria molt demanar que a "cuinetes.CAT" les receptes estiguessin en català?
Gràcies