Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Pastís guinness

Pastís guinness
 
  • Actualment té 0; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 0,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
3.179 visualitzacions
Categoria: Postres
Permalink:
 
Ingredients:
Pel pa de pessic:
125 ml cervesa Guinness
125 g mantega
40 g cacau en pols
200 g sucre
1/2 culleradeta de sucre avainillat
1 cullaradeta i mitja de bicarbonat
75 ml nata per montar
1 ou
125 g farina (normal o de rebosteria)


Pel frosting:

100 g formatge d'untar
50 g sucre glas
125 ml nata per montar



Recepta:
1. En una cassoleta, escalfar la cervesa al foc
2. Quan la cervesa estigui calent, afegir la mantega a daus fins que s'hagi fos i ho retirarem del foc
3. A un bol gran, barrejar el cacau, el sucre, la farina i el bicarbonat.
4. A un altra bol, afegir la nata, la vainilla i la cervesa amb la mantega. S'ha de batre bé fins que quedi tot ben lligat.
5. Barrejar els dos bols amb tots els ingredients fins a obtenir una massa homogènia
6. Posar el contingut a un motlle desmontable d'uns 12-14 cm de diàmetre.
7. Posar al forn a 200º durant 40-50'. Quan hagi passat dos quarts d'hora es pot tapar amb paper de plata si s'està coent en excés per fora. Punxar amb un escuradents per comprovar si està fet de dins.


Pel frosting (glaçar):
8. Montar la nata amb les varetes
9. Barrejar el formatge i el sucre glas
3. Barrejar la nata i el formatge amb moviments envolvents i posar una capa gruixuda damunt del pa de pessic.
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Constantí (Dimarts 19 de Març de 2013 a les 09:47)

    Ja hi ha moltes pàgines de receptes en espanyol. Seria molt demanar que a "cuinetes.CAT" les receptes estiguessin en català?
    Gràcies

    Répondre

  • Constantí (Dimarts 19 de Març de 2013 a les 10:01)

    Pel pa de pessic:
    125 ml cervesa Guinness
    125 g mantega
    40 g cacau en pols
    200 g sucre
    1/2 culleradeta de sucre avainillat
    1 cullaradeta i mitja de bicarbonat
    75 ml nata per montar
    1 ou
    125 g farina (normal o de rebosteria)

    Pel frosting:
    100 g formatge d'untar
    50 g sucre glas
    125 ml nata per montar


    Recepta:
    1. En una cassoleta, escalfar la cervesa al foc
    2. Quan la cervesa estigui calent, afegir la mantega a daus fins que s'hagi fos i ho retirarem del foc
    3. A un bol gran, barrejar el cacau, el sucre, la farina i el bicarbonat.
    4. A un altra bol, afegir la nata, la vainilla i la cervesa amb la mantega. S'ha de batre bé fins que quedi tot ben lligat.
    5. Barrejar els dos bols amb tots els ingredients fins a obtenir una massa homogènia
    6. Posar el contingut a un motlle desmontable d'uns 12-14 cm de diàmetre.
    7. Posar al forn a 200º durant 40-50'. Quan hagi passat dos quarts d'hora es pot tapar amb paper de plata si s'està coent en excés per fora. Punxar amb un escuradents per comprovar si està fet de dins.

    Pel frosting (glaçar):

    8. Montar la nata amb les varetes
    9. Barrejar el formatge i el sucre glas
    3. Barrejar la nata i el formatge amb moviments envolvents i posar una capa gruixuda damunt del pa de pessic.

    Répondre

  • Cuinetes.cat (Dijous 21 de Març de 2013 a les 11:12)

    Hola Constantí,

    Hem posat la teva traducció. Moltes gràcies!!!

    Répondre

  • Galeteria (Divendres 17 de Maig de 2013 a les 00:00)

    Ok Constantí, gràcies per la traducció :)

    Per cert, per veure les fotos de la recepta pas a pas podeu visitar: http://galeteria.blogspot.com.es/2013/03/tarta-guinness.html

    Répondre

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




9 receptes
4.478 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: