Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Pa de romer i all confitat

Pa de romer i all confitat
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
2.420 visualitzacions
Categoria: Inclassificable
Permalink:
 
Ingredients:
Ingredients per a dos pans:
  • 500 grs de farina de força
  • 325 ml d'aigua
  • 7 grs de sal
  • 20 grs de llevadura fresca
  • 1 grapat de romer fresc o sec tallat a trossets
  • 75 grs d'alls confitats o escalivats


Recepta:

En un bol, esmicoleu la llevadura, afegiu un xorret d'aigua i una mica de farina i barregeu fins aconseguir una textura d'una papilla espessa. Deixeu tapat en paper film en un lloc càlid durant 15 minuts.

En un bol gran, poseu la farina en forma de volcà. Al mig afegiu la massa mare, l`aigua i la sal. Si poseu els alls escalivats, afegiu a la massa per fer el pa un parell de cullerades d'oli. Si els alls són confitats, no fa falta, perquè ja porten oli. 

Barregeu tots els ingredients i treballeu la massa durant 10 minuts. Si fa falta, podeu afegir més farina, però vigilant de no posar-ne de més. Si teniu una amassadora elèctrica, millor.

Incorporeu a la massa els alls aixafats i el romer. Barregeu bé. Feu una bola amb la massa i poseu en un bol. Tapeu i guardeu en un lloc càlid fins que dobli de volum (mínim una hora, més temps dependrà de la temperatura ambient).

Dividiu la massa en dos i doneu forma de barra. Poseu en una llauna, espolseu amb una mica de farina, tapeu amb un drap i deixeu reposar uns 40 minuts.

Calenteu el forn a 180º. Amb un ganivet ben esmolat, feu uns talls a les barres d'uns 5 mm de profunditat. Poseu la llauna al forn i deixeu coure fins que les barres estiguin daurades i facin soroll de buit, aproximadament uns 25 o 30 minuts.

 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




7 receptes
3.456 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: