INGREDIENTS: 100gr de galetes Maria 40gr mantega 6 petit suisse de maduixa 200ml de nata líquida per muntar 5 fulles de gelatina 200ml de llet 100gr de sucre
INGREDIENTS Cobertura: 1 pot melmelada maduixa o de gerds 2 fulles de gelatina
Recepta:
Posar la mantega a desfer en un tupí.
Per altra banda posar en remull les 5 fulles de gelatina en aigua freda.
Per fer la base, triturar les galetes ben fines i barrejar-les amb la mantega que hem desfet.
Repartir la base en un motlle desmontllable de 20cm de diametre aproximadament i xafar-la amb una forquilla o cullera.
Seguidament escalfar la llet en el mateix tupi d'abans i afegir-hi les fulles de gelatina que hem tingut en remull.
Muntar la nata amb el sucre. Agegir-hi els petit suisse i la barreja de llet amb gelatina (quan estigui freda!) i remenar-ho tot.
Posar-ho sobre la base de galeta i deixar que qualli a la nevera.
Per la capa de mermelada, posar en remull les dues fulles de gelatina en aigua freda.
Escalfar dues cullerades d'aigua i dissoldre-hi la gelatina.
Escalfar una mica la melmelada per tal de liquar-la una mica en un tupi o al microones.
Afegir-hi la gelatina i remenar bé.
Abocar-ho sobre el pastis (ja quallat) i tornar-ho a la nevera
Un cop quallada la capa de dalt, desemotllar, decorar i servir ben fresquet de la nevera.
(Hi queden molt bé xuxes de maduixa al voltant o per sobre i als nens els encanta)