1 ou
1 sobre de llevat royal
un pols de vainilla ensucrada
un pols de canyella en pols
(si no es té la vainilla o canyella posar la pell d'una llimona ratllada)
30g d’oli
120g de kèfir
80g de sucre
200g de farina (millor si és farina de força)
un pols de sal
100g de “pepitas” de xocolata Vahiné
Recepta:
1)preescalfar el forn a 200º (resistència dalt i baix)
2)barrejar tots els ingredients
3)posar en els motllets, 3/4 del motlle ple.
4)polvorejar sucre pel damunt.(opcional)
5)posar la plata amb els motllets al forn, en una posició que quedin a la mateixa distància de dalt i baix.
6)deixar-les 12min aproximadament, depen del tamany dels motllets, que pugin.
7) Si cal, posar només la resistència de dalt per enrossir. Uns 4 minuts més.
el secret perquè pugin bé està en remenar com un boig!!! i sobretot no obrir el forn durant la cocció.