Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension. Cuinetes.cat: Macarons amb xocolata i menta

Macarons amb xocolata i menta
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
3.142 visualitzacions
Categoria: Postres
Permalink:
 
Ingredients:
(per a aprox 70 meitats = aprox 35 macarons)
  • 100 g sucre glass
  • 125 g d'ametlla mòlta
  • 4 clares d'ou
  • 200 g de sucre
  • colorant alimentari verd
  • 2 tabletes de xocolata Lind amb menta (200g)
  • 85 g de mantega


Recepta:
  1. Per començar hem de tamisar el sucre glass i l'ametlla mòlta, llavors ho reservarem.
  2. Seguidament, i en un altre bol, introduïm les clares de quatre ous i les batem al punt de neu. Haurem d'incorporar gradualment el sucre, molt lentament batent molt bé després de cada addició, fins que quedi una massa espessa i brillant.
  3. A continuació, haurem de mesclar les clares amb l'ametlla i el sucre, amb moviments d'abaix a dalt. És important que es faci amb molta cautela i calma, ja que és important que la textura no es perdi en cap moment, sinó els macarons no tindran la seva textura característica.
  4. Quan ja ho tinguem gairebé tot mesclat, amb un escuradents incorporarem una miqueta de colorant, en el nostre cas verd. Si s'hi vol afegir algun sabor, ara serà el moment adequat.
  5. Després haurem de posar aquesta massa resultant en una màniga pastissera i dipositarem 48 cercles sobre paper vegetal o bé, en el tapís per fer macarons. Seguidament, haurem de donar un copet a la plata del forn per allisar la superfície dels macarons. (Si això no es fa no hi ha problema, ja que s'aniran posant bé amb el temps).
  6. Ara bé la part més important i alhora problemàtica de tot el procés: hem de deixar reposar la massa que hem posat sobre el paper vegetal fins que estigui seca al tacte (que no se'ns enganxi quan la toquem amb els dits, vaja). Sembla una tonteria, però és molt important, el procés depèn de l'humitat relativa de l'aire. L'últim cop em va trigar 1 h i 15 min, però hi ha gent que només li triga 30 min, així que és qüestió de paciència. Per tant, és molt més intel·ligent ser previsor i deixar-ho una nit de repòs; l'èxit serà assegurat.
  7. El següent pas és fornejar-los. Aquest és un punt crucial: el forn ha d'estar preescalfat a 150º. És molt important que la temperatura es mantingui uniforme dins del forn, sinó els macarons no quedaran bé. Llavors els courem al voltant de 13-15 min o bé fins que la superfície quedi cruixent al tacte.
  8. Finalment haurem de deixar-los refredar abans de desenganxar-los, per evitar que se'ns trenquin.
  9. Per fer el farcit de xocolata només hem de desfer la xocolata amb menta tallada a trossets en un recipient al bany maria. Quan la xocolata estigui totalment fosa, ho retirarem del foc, i hi afegirem la mantega en daus. Ho remourem tot fins tenir una crema homogènia, deixarem refredar una miqueta i omplirem els macarons (amb una màniga pastissera o bé amb una cullereta)
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
4.198 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 62
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: