Macarons amb xocolata i menta
 
  • Actualment té 100; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 5,0/5 (1 vots)
  
Recepta enviada per
1.759 visualitzacions
Categoria: Postres
Permalink:
 
Ingredients:
(per a aprox 70 meitats = aprox 35 macarons)
  • 100 g sucre glass
  • 125 g d'ametlla mlta
  • 4 clares d'ou
  • 200 g de sucre
  • colorant alimentari verd
  • 2 tabletes de xocolata Lind amb menta (200g)
  • 85 g de mantega


Recepta:
  1. Per comenar hem de tamisar el sucre glass i l'ametlla mlta, llavors ho reservarem.
  2. Seguidament, i en un altre bol, introdum les clares de quatre ous i les batem al punt de neu. Haurem d'incorporar gradualment el sucre, molt lentament batent molt b desprs de cada addici, fins que quedi una massa espessa i brillant.
  3. A continuaci, haurem de mesclar les clares amb l'ametlla i el sucre, amb moviments d'abaix a dalt. s important que es faci amb molta cautela i calma, ja que s important que la textura no es perdi en cap moment, sin els macarons no tindran la seva textura caracterstica.
  4. Quan ja ho tinguem gaireb tot mesclat, amb un escuradents incorporarem una miqueta de colorant, en el nostre cas verd. Si s'hi vol afegir algun sabor, ara ser el moment adequat.
  5. Desprs haurem de posar aquesta massa resultant en una mniga pastissera i dipositarem 48 cercles sobre paper vegetal o b, en el taps per fer macarons. Seguidament, haurem de donar un copet a la plata del forn per allisar la superfcie dels macarons. (Si aix no es fa no hi ha problema, ja que s'aniran posant b amb el temps).
  6. Ara b la part ms important i alhora problemtica de tot el procs: hem de deixar reposar la massa que hem posat sobre el paper vegetal fins que estigui seca al tacte (que no se'ns enganxi quan la toquem amb els dits, vaja). Sembla una tonteria, per s molt important, el procs depn de l'humitat relativa de l'aire. L'ltim cop em va trigar 1 h i 15 min, per hi ha gent que noms li triga 30 min, aix que s qesti de pacincia. Per tant, s molt ms intelligent ser previsor i deixar-ho una nit de reps; l'xit ser assegurat.
  7. El segent pas s fornejar-los. Aquest s un punt crucial: el forn ha d'estar preescalfat a 150. s molt important que la temperatura es mantingui uniforme dins del forn, sin els macarons no quedaran b. Llavors els courem al voltant de 13-15 min o b fins que la superfcie quedi cruixent al tacte.
  8. Finalment haurem de deixar-los refredar abans de desenganxar-los, per evitar que se'ns trenquin.
  9. Per fer el farcit de xocolata noms hem de desfer la xocolata amb menta tallada a trossets en un recipient al bany maria. Quan la xocolata estigui totalment fosa, ho retirarem del foc, i hi afegirem la mantega en daus. Ho remourem tot fins tenir una crema homognia, deixarem refredar una miqueta i omplirem els macarons (amb una mniga pastissera o b amb una cullereta)
 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
2.918 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes grcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salm natural a la taronja diu que: El provar ja es beu k est encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: