Lluç al forn amb picada i gambes
 
  • Actualment té 70; vots
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Popularitat: 3,5/5 (2 vots)
  
Recepta enviada per
1.880 visualitzacions
Categoria: Peix
Permalink:
 
Ingredients:
  • un parell de rodanxes de lluç per comensal
  • 3 gambes per cap
  • 4 alls
  • 4 cullerades de julivert picat
  • suc d'una llimona
  • mitja copa de vi blanc
  • oli d'oliva
  • sal
  • Salsa holandesa per acompanyar


Recepta:

  1. Per començar hem de preescalfar el forn a 200ºC. Rentarem les rodanxes de lluç i els col·locarem en una safata apta per al forn, al voltant del lluç hi posarem les gambes.
  2. Picarem l'all i el julivert. Els posarem en un bol i hi afegirem el suc de la llimona, sal, oli d'oliva i mitja copa de vi blanc. Mesclarem la picada i l'escamparem per sobre del lluç i les gambes.
  3. Quan ho tinguem tot, introduirem la safata al forn, abaixarem la temperatura fins 180ºC i ho deixarem coure durant 20-30 min.
  4. Per servir el plat hi col·locarem un parell de rodanxes de lluç, unes gambes per sobre i ho servirem ben calent. Podem acompanyar-ho de salsa holandesa i una copa de vi blanc.

 
 
 
 
 
 

També et poden interessar...

 

Comentaris

  • Per poder comentar has d'estar registrat com a usuari.

    REGISTRA'M!




48 receptes
2.918 visites de mitjana per recepta

SEGUEIX







Cuiners destacats
  • Receptes publicades: 132
     
  • Receptes publicades: 63
    Cuinetes.cat és una petita comunitat d'usuaris que comparteixen les seves receptes.
     
  • Receptes publicades: 48
    Sóc estudiant de Química i el meu temps lliure el passo buscant receptes i cuinant. http://deliciesdellimona.blogspot.com
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 41
     
  • Receptes publicades: 23
     
  • Receptes publicades: 20
    Som alumnes del Cicle de Grau Superior de Dietètica, que aprenem els rudiments de les tècniques culinàries, i de passada practiquem a la cuina...
     
  • Receptes publicades: 20
     
  • Receptes publicades: 19
     
  • Receptes publicades: 18
    Cuiner amateur, de tan en tant cuino per la familia i amics, ara tambe les paso per vosaltres.
     

Darrers comentaris:

En/Na Joan Satorres a Guatlles en escabetx diu que: de res ¡¡ (...)

En/Na Joan Mora Ortiz a Guatlles en escabetx diu que: Moltes gràcies! (...)

En/Na Montserrat Torruella Moragas a Crema de sant josep diu que: Si us plau quanta llet es necessita i quans rovells d'ous. (...)

En/Na Alex a Conill a la cassola diu que: Alex.oliva86@gmail.com (...)

En/Na Teresa a Salmó natural a la taronja diu que: El provaré ja es beu k està encertat .gracies Teresa (...)



Top blocs de receptes

 

Correu electrònic

Contrasenya

Recorda'm       

No recordes la contrasenya?

No recordes l'usuari?



Xarxes socials
Per un accés ràpid utilitza el teu perfil social:
Formulari de registre

Completa aquest formulari per donar-te d'alta a la xarxa de Cuinetes.cat.

Introdueix el teu nom

Introdueix la contrasenya

 Vull rebre el butlletí de Cuinetes.cat


Xarxes socials També pots accedir usant el teu usuari de les xarxes socials següents: