250gr de cigrons cuits, un o dos grans d'all picats, el suc d'una llimona, un parell de cullarades de tahina (pasta de sesa), una cullarada de iogurt, una mica d'aigua, sal. Per acabar unes llavors de sèsam torrades i un bon oli d'oliva.
Recepta:
S?aixafen be els cigrons fins tenir una pasta, hi afegiu els alls, el suc de llimona, la tahina i el iogurt ho barregeu be. Ho podeu fer amb batedora, que és més senzill. Si veieu que queda molt espès hi afegiu una mica d?aigua fins que quedi una crema espessa. Si queda molt liquat, hi afegiu més cigrons. Es rectifica de sal i llestos.
Per servir es posa en un plat, ho esteneu per que tingui poca profunditat, hi tireu llavors de sèsam torrat i un bon raig d?oli. Es pot menjar sol, amb amanides, o com vulgueu, és un plat per compartir.
Alba Parrilla(Dilluns 31 de Gener de 2011 a les 23:07)
Un dels ingredients que trobo a faltar és el "comí en pols".
El fet és que aquest plat és típic en els països àrabs. El gust l'hi dóna precisament el comí, i és fantàstic com a aperitiu, amb unes llesquetes de pa torrat...
Alba Parrilla (Dilluns 31 de Gener de 2011 a les 23:07)
Un dels ingredients que trobo a faltar és el "comí en pols".
El fet és que aquest plat és típic en els països àrabs. El gust l'hi dóna precisament el comí, i és fantàstic com a aperitiu, amb unes llesquetes de pa torrat...