Ups! Hem tingut un error: Hybridauth Library needs the CURL PHP extension.
-
Per
començar amb la recepta posarem dins l’olla una mesura d’un got d’aigua a
bullir i afegirem el mig got de quinoa. Deixarem que es cogui a poc mig durant un
quart.
-
Tallar
la ceba i les pastanagues a una mesura petita.
-
Posar
les mongetes blanques, la ceba i les pastanagues al
triturador. Hi donarem un parell de picades però
no massa,
ja que no interessa que la mescla ens quedi molt
líquida.
-
Afegirem
la quinoa ja feta i una mica de pa rallat fins aconseguir la consistència
adequada per donar forma a les hamburgueses. Posar sal i pebre al gust.
-
Mesclar
bé la massa i fer hamburgueses d’un dit de gruixa més o menys. Posar un raig
d’oli a una paella i fregir volta i volta fins que quedin dorades.
-
Acompanyarem
amb patates fregides tallades petites per una banda.
-
L’hamburguesa
la prepararem amb un pa rodó, una cullerada de maionesa i enciam.
Júlia, Eric, Sandra